Sleva 15 % a doprava ZDARMA na nákup nad 2000 Kč s kódem : svet15

Akce platí do 1.5.2024
722 900 209 po-pá 8:00 - 17:0 hod.
Můj účet Nákupní košík 0 Kč
/ EUR

Velikonoční tvoření

mramorovani_5_otazek_tit.jpg

05.04.2022

Pět otázek k mramorovacím barvám KREUL Magic Marble

Blíží se Velikonoce, svátky jara, se kterými je neodmyslitelně spjato barvení vajíček. Pojďme se společně podívat na techniku mramorování, která nám umožňuje vytvářet na dekoracích jedinečné vzory, které upoutají pozornost. Mramorovat ovšem můžete nejen plastové dekorace, ale tyto barvy krásně drží na mnoha površích. Aby mramorování proběhlo hladce, odpovídáme zde na pět otázek, které nám ohledně mramorovací barvy KREUL Magic Marble kladete nejčastěji.

fimo_leather_vajicko_tit.jpg

05.04.2022

Pojďme si vytvořit originální dekorativní velikonoční vajíčka z koženého FIMA

Svátky jara jsou časem tvoření. A co nesmí chybět na Velikonoce? Samozřejmě krásné dekorace v podobě velikonočních vajíček. Tato minimalistická velikonoční vajíčka v koženém vzhledu jsou vyrobená z FIMO hmoty leather effect. Ať už v jemných pastelových barvách nebo v jednoduchých elegantních výrazných odstínech, můžete si namíchat téměř jakoukoli požadovanou barvu z FIMO leather effect a vajíčka tak dokonale sladit s interiérem vašeho domova.

fimo_vel_zajicek_tit.jpg

04.04.2022

Roztomilí velikonoční zajíčci z FIMO hmoty

K Velikonocům neodmyslitelně patří, kromě kuřátek, oveček a dalších roztomilých zvířátek i zajíčci. Pojďte si s námi vyzkoušet vytvořit nápaditou velikonoční dekoraci z FIMO hmoty. Bude stačit pár větviček do vázy, které během chvilky vyzdobíme zajíčky nebo můžete zajíčky z FIMO hmoty třeba zakomponovat do velikonočního věnce.

navrh-bez-nazvu-27-.png

29.03.2021

Velikonoční dekorace z papíru – jednoduchá vajíčka, když nestíháte

Lítáte mezi jarním úklidem, velikonočním pečením a tematické dekorace nestíháte? Tuhle stihnete. Připravili jsme rychlý návod na papírová vajíčka, která vyrobíte za pár minut. Tato velikonoční dekorace z papíru udělá hodně parády.

navrh-bez-nazvu-26-.png

23.03.2021

Velikonoční vajíčka s maskovacím gelem Pentart

Nazdobte si velikonoční vajíčka společně s námi. Tipů na nové motivy není nikdy dost! Souhlasíte?

fimokids_ostern_titul.jpg

25.03.2020

Velikonoční vajíčka z FIMO Kids

Dětské motivy jsou ty nejkrásnější, vytvořte si s dětmi barevné velikonoční vajíčka na zavěšení. Je to tak snadné, je to tak zábavné. Děti budou nadšeně kombinovat barvy a motivy a vy budete mít tu nejroztomilejší velikonoční dekoraci.

fimo-effect_titul.jpg

23.03.2020

FIMO pohárek na vajíčka

Co by mohlo být na jaře milejší než vytvořit si jednoduchý pohárek na vajíčka v pastelových barvách ? Pohárky vhodně doplní vaší velikonoční výzdobu, ale můžete je používat celý rok. Vaše oblíbené vajíčka na měko budou ještě chutnější.

vel_mramor_nahled.jpg

18.03.2020

Velikonoce v mramoru

Mramorové vzory jsou v kurzu nejen při dekorování interiéru, ale baví nás všude. Na nehtech nebo třeba jako kryt na mobilním telefonu. Vyzkoušejte mramorový efekt i na velikonočních vajíčkách, kde obzvlášť vynikne a upoutá nejedno oko.

Probuďte svou kreativitu!

Čtyřikrát do měsíce vám pošleme e-mail plný slev, novinek, tipů a rad pro vlastní tvoření.

Nemusíte mít strach, z odběru se odhlásíte jedním kliknutím. :)

Copyright 2021 Kreativní svět s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Facebook Instagram Twitter YouTube
Čekejte prosím...