Sleva 15 % a doprava ZDARMA na nákup nad 2000 Kč s kódem : svet15

Akce platí do 1.5.2024
722 900 209 po-pá 8:00 - 17:0 hod.
Můj účet Nákupní košík 0 Kč
/ EUR

Tvoření z FIMO hmoty

fimo_trend_lista.jpg

16.08.2022

Buďte ještě krásnější s náramkem ve FIMO v trendových barvách

Náramky jsou jedním z nejdůležitějších módních doplňků. Vytvořte si vlastní náramek v módních barvách FIMO soft trend, který budou všichni obdivovat.

fimo-kids_priserky_header.jpg

26.07.2022

Fimo kids - příšerky

Tyto roztomilé příšerky mohou dělat neplechu v každém dětském pokoji. S novou extra měkkou modelovací hmotou FIMO kids a sadou FIMO kids work&play je neuvěřitelně snadné vytvořit si vlastní barevné příšerky.

fimo-naramek_kvetinovy_lista.jpg

02.05.2022

Ozdobte se FIMO náramkem s květinovým vzorem

Náramky jsou jedním z nejdůležitějších módních doplňků. Vytvořte si vlastní náramek v módních barvách FIMO soft trend a přidejte nádherný akcent ke svým oblíbeným kouskům oblečení.

fimo-nausnice_lista.jpg

02.05.2022

Srolované FIMO náušnice v trendy barvách

Mango karamel, růžový grapefruit, modrá ranní vánek, borůvková, pistáciová nebo bouřkově šedá: s novými barvami FIMO soft trend si můžete vytvořit jedinečné doplňky a šperky. Pojďte zazářit s krásnými náušnicemi v trendové barvě podle svého výběru.

fimo_leather_vajicko_tit.jpg

05.04.2022

Pojďme si vytvořit originální dekorativní velikonoční vajíčka z koženého FIMA

Svátky jara jsou časem tvoření. A co nesmí chybět na Velikonoce? Samozřejmě krásné dekorace v podobě velikonočních vajíček. Tato minimalistická velikonoční vajíčka v koženém vzhledu jsou vyrobená z FIMO hmoty leather effect. Ať už v jemných pastelových barvách nebo v jednoduchých elegantních výrazných odstínech, můžete si namíchat téměř jakoukoli požadovanou barvu z FIMO leather effect a vajíčka tak dokonale sladit s interiérem vašeho domova.

fimo_vel_zajicek_tit.jpg

04.04.2022

Roztomilí velikonoční zajíčci z FIMO hmoty

K Velikonocům neodmyslitelně patří, kromě kuřátek, oveček a dalších roztomilých zvířátek i zajíčci. Pojďte si s námi vyzkoušet vytvořit nápaditou velikonoční dekoraci z FIMO hmoty. Bude stačit pár větviček do vázy, které během chvilky vyzdobíme zajíčky nebo můžete zajíčky z FIMO hmoty třeba zakomponovat do velikonočního věnce.

na-vrh-bez-na-zvu-15.png

15.03.2022

4 tipy na kreativní tvoření s dětmi – pracujte s různými materiály

Tvoření posiluje fantazii, představivost i zručnost. Dítě může poznávat nové věci a učit se nenásilnou formou. Výtvor pak lze využít při hrách nebo jako doplněk do dětského pokoje či dárek pro milou osobu. Co vyrábět? Máme pro vás pár tipů.

fimoair_kvetinac_tit.jpg

15.03.2022

Nevíte jak využít prázdnou PET láhev? Zkuste z ní vytvořit květináč obalený FIMO air hmotou.

Přeměna starého v nové - to je myšlenka, která se skrývá za pojmem, který nabývá na významu: Upcycling.

na-vrh-bez-na-zvu-111.png

04.01.2022

5 tipů na dárky pro malého kutila

Pokud doma máte malého kutila a uvažujete o tom, co mu darovat (třeba k narozeninám), máme pro vás 5 tipů na zajímavé dárky. Ty budou dítě nejen bavit, ale také rozvíjet jeho schopnosti.

uvodni-fimonaramky.png

07.04.2021

Šperky z FIMO hmoty – zazářete s neonovým náramkem

Duben si s námi občas trochu hraje a posílá nám aprílové počasí, ale my se nedáme! Tímto veselým neonovým FIMO náramkem zkrátka přivoláme jaro. Jdete do toho s námi?

navrh-bez-nazvu-20-.png

28.01.2021

Byt jako jedna velká džungle. Vyrobte si tropickou dekoraci z FIMO hmoty

Zamilujte se do interiérového designu a tropických prvků. S FIMO hmotou v ruce to půjde snadno.

navrh-bez-nazvu-8-.png

05.11.2020

Proč FIMO hmota strčí do kapsy klasickou plastelínu?

Díky unikátním vlastnostem FIMO hmoty vytvoříte dekorace, doplňky a šperky, které vám bude každý závidět.

navrh-bez-nazvu-4-.png

29.09.2020

Svítící duchové a strašidelní netopýři z FIMO hmoty

Říjen je tady, Halloween klepe na dveře a všichni pavouci, netopýři a duchové s ním! Už přemýšlíte, jak tematicky vyzdobit domácnost? S FIMO hmotou vyrobíte perfektní dekorace. Připravili jsme pro vás hned několik tipů.

fimokids_ostern_titul.jpg

25.03.2020

Velikonoční vajíčka z FIMO Kids

Dětské motivy jsou ty nejkrásnější, vytvořte si s dětmi barevné velikonoční vajíčka na zavěšení. Je to tak snadné, je to tak zábavné. Děti budou nadšeně kombinovat barvy a motivy a vy budete mít tu nejroztomilejší velikonoční dekoraci.

fimo-effect_titul.jpg

23.03.2020

FIMO pohárek na vajíčka

Co by mohlo být na jaře milejší než vytvořit si jednoduchý pohárek na vajíčka v pastelových barvách ? Pohárky vhodně doplní vaší velikonoční výzdobu, ale můžete je používat celý rok. Vaše oblíbené vajíčka na měko budou ještě chutnější.

fimo_prouzek2.jpg

20.03.2020

Neonová FIMO duha rozzáří i ten nejšedivější den

Po každém dešti vyjde slunce anebo duha! Barevné duhy vypadají opravdu krásně. Vytvořte si z FIMO hmoty klíčenku, magnet nebo si ozdobte květináč. Jak zrovna chcete.

00.jpg

17.02.2020

Recyklované vázy

Už se blíží všemi tolik očekávané jaro a s ním i první rozkvetlé cibuloviny. Pořiďte si na ně novou vázu, ať jejich křehká krása patřičně vynikne.

01.jpg

07.02.2020

Štvou vás zamotané kabely? FIMO kapsička je usměrní

Máte místo sluchátek a nabíjecích kabelů nevzhledné motanice? Vyrobte si praktický obal, který problém vyřeší a navíc udělá parádu.

zapati1.jpg

03.02.2020

Asi to bude LÁSKA

Objevte ty nejlepší dekorace pro váš domov. Nebo si je rovnou vytvořte! Když spojíte lásku k hand letteringu, moři a kobaltové barvě, vznikne působivá dekorace v námořnickém stylu.

1.jpg

28.01.2020

Kulte oči na kulichy

Právě k nám dorazila žhavá novinka - FIMO neon a tak bylo třeba ji hned vyzkoušet. Pod vlivem sněhové nadílky za oknem vznikly tyto veselé brože - kulichy, díky kterým i smutné zimní outfity zaručeně ožijí.

081.jpg

26.01.2020

Oživte svůj outfit náramkem v pastelových barvách

Proč nosit jen tmavé doplňky, když si můžete vytvořit barevný náramek v jemně růžové, nebesky modré a sytě zelené barvě z FIMO effect hmoty? Cukrátkové barvy vám prozáří outfit. Vyrobte ho třeba i jako dárek kamarádce!

unknown.jpeg

11.01.2020

Něco dobrého na zahřátí

Venku mrzne až praští a tak je občas potřeba se na vycházce zahřát. K tomu se hodí mít s sebou něco dobrého v kapse. A když to "dobré" bude ve stylové placačce, zahřeje určitě dvojnásob. Navíc se skvěle hodí jako dárek pro přítele či kamaráda, kterým mu uděláte určitě radost.

Probuďte svou kreativitu!

Čtyřikrát do měsíce vám pošleme e-mail plný slev, novinek, tipů a rad pro vlastní tvoření.

Nemusíte mít strach, z odběru se odhlásíte jedním kliknutím. :)

Copyright 2021 Kreativní svět s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Facebook Instagram Twitter YouTube
Čekejte prosím...