Sleva 15 % a doprava ZDARMA na nákup nad 2000 Kč s kódem : svet15

Akce platí do 1.5.2024
722 900 209 po-pá 8:00 - 17:0 hod.
Můj účet Nákupní košík 0 Kč
/ EUR

Textilní tvoření - Taška s ovocem

Může být nákup stylový?
Samozřejmě, že může! S taškou s vlastním designem v letním ovocném vzhledu vnesete do každodenního života elán. Nemáte rádi plastové tašky a rádi nosíte tematicky laděné vzory látek při každé příležitosti?
S barvami na textil Javana Kreul si můžete vytvořit jedinečné a individuální vzory, a to nejen na taškách …
Roztomilou tašku s miniaturním ovocem si můžete vytvořit během chvilky a vsadíme se, že se Vám dostane obdivných pohledů nejen u pultu s ovocem.

Kreul Primer fix kameny

Barva na světlý textil KREUL Javana: lesklá a krémová

Barva na textil je na vodní bázi a proniká hluboko do tkaniny. Pro náš záměr vytvořit tašku ve stylu ovoce jsme použili bílou bavlněnou tašku. Barvy na světlý textil KREUL Javana jsou však vhodné i pro barvení světlých viskózových a směsových tkanin s maximálním obsahem syntetických vláken do 20 %. Barva je krásně hladká a lze ji dokonale nanášet štětcem. Můžete malovat rovnou ze skleničky, ale odstíny  lze také vzájemně kombinovat. Za tímto účelem nalijte malé množství barvy na paletu nebo talíř.

Kreul Primer pasta

Rozkošné a ležérní v jasných letních odstínech

Ovoce navrhujeme ve veselých letních barvách, jako je májová zelená, citronová, oranžová a svůdná karmínová. Tato kombinace už sama o sobě vypadá jako pikantní ovocný koktejl. Pokud ovšem dáváte přednost jiným barvám, můžete se radovat. Barva na světlý textil KREUL Javana je totiž k dispozici v mnoha zářivých odstínech - paleta je stejně pestrá jako léto. A pokud byste chtěli ještě další odstíny, můžete barvy na světlý textil Javana Kreul mezi sebou míchat a vytvořit tak další škálu krásných a sytých barev.

Kreul Primer pasta beton

Rychlé a snadné nanášení štětcem 

Dost bylo řečí: teď je čas na tvoření! Namočíme štětec do výrazné karmínové červené barvy a na světlou bavlněnou tašku namalujeme malé třešničky. Přebytečnou barvu setřete hadříkem a můžete malovat pěkné miniaturní ovoce, jako jsou citrony, banány nebo rybíz. Aby se zabránilo prosakování kresby ovoce na zadní stranu tašky, doporučujeme do ní vložit pečicí papír. Přidejte několik malých kapek barvy, pak vše nechte 6 hodin schnout a svého oblíbeného nakupujícího můžete na 5 minut zafixovat žehličkou nastavenou na bavlnu. Případně můžete obarvenou tašku vložit na 8 minut do trouby předehřáté na 150 °C. Po zapečení je vzor stálý na světle a pratelný do 60 °C.

Kreul Primer pasta beton

Materiál pro výrobu

 

Probuďte svou kreativitu!

Čtyřikrát do měsíce vám pošleme e-mail plný slev, novinek, tipů a rad pro vlastní tvoření.

Nemusíte mít strach, z odběru se odhlásíte jedním kliknutím. :)

Copyright 2021 Kreativní svět s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Facebook Instagram Twitter YouTube
Čekejte prosím...