Sleva 15 % a doprava ZDARMA na nákup nad 2000 Kč s kódem : svet15

Akce platí do 1.5.2024
722 900 209 po-pá 8:00 - 17:0 hod.
Můj účet Nákupní košík 0 Kč
/ EUR

Razítkujte na trička, boty i knihy

Vyměňte zdlouhavé nažehlování a vyšívání jmen na trička za více času s vašimi dětmi díky samobarvícímu razítku na textil. Označíte s ním hravě dětské oblečení, boty i knihy. Netoxická barva je vhodná pro všechny savé materiály jako je polyester a bavlna, odolá navíc až padesáti pracím cyklům při praní na nižší teplotu.

Budete potřebovat:

Stiskněte pohyblivou část razítka směrem dolů a zablokujte ho pomocí bočních "tlačítek" s motivem zámku.

Teď nastává ta zábavná část! Vyberte potřebné znaky a sestavte jméno pomocí pinzety. Můžete vytvořit až tři řádky textu. Připravte si vaše jméno, jména dětí, telefonní číslo nebo třeba oblíbený citát. Znaky umisťujte jeden po druhém zprava doleva. 

Otisk si vyzkoušejte nejprve na papíře, ať máte jistotu, že jsou v razítku znaky nasázené správně. A je to! Teď už jen stačí chytnou razítko do ruky a označit s ním vybrané kousky.

Motiv zůstane perfektně čitelný až do 50 pracích cyklů při 30 °C, 25 pracích cyklů při 60 °C a 10 pracích cyklů při 90 °C. A až se vám smaže? Jednoduše si vytvoříte nový.

V setu samobarvího razítka MINE najdete i bílou termoadhezivní pásku pro tmavé oblečení. Ještě tápete, jak na to? Podívejte se na video.

Pokud jste zarytí příznivci papíru a chcete se odlišit, objevte další kreativní razítka, se kterými si zkrášlíte diář, svatební a dětské knihy nebo třeba knihu receptů.

Materiál pro výrobu

Probuďte svou kreativitu!

Čtyřikrát do měsíce vám pošleme e-mail plný slev, novinek, tipů a rad pro vlastní tvoření.

Nemusíte mít strach, z odběru se odhlásíte jedním kliknutím. :)

Copyright 2021 Kreativní svět s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Facebook Instagram Twitter YouTube
Čekejte prosím...