Sleva 15 % a doprava ZDARMA na nákup nad 2000 Kč s kódem : svet15

Akce platí do 1.5.2024
722 900 209 po-pá 8:00 - 17:0 hod.
Můj účet Nákupní košík 0 Kč
/ EUR

Podpořili jsme UNICEF a děti s nemocí motýlích křídel

debra workshop děti s němocí motýlích křídel

Zdravím všechny tvořivé duše i náhodné kolemjdoucí,

jmenuji se Hanka Kmentová a společně s manželem pro vás provozujeme e-shop Kreativní svět. Možná už jsme se „potkali“ při vyřizování objednávky nebo ve zprávách na sociálních sítích. Dnes vám chci napsat pár řádků o dojmech z tvořivých workshopů.

Zapojili jsme se do kreativních workshopů, abychom pomohli tam, kde je potřeba

Asi před rokem mi zazvonil telefon, ve kterém se ozvala paní Liběna Rochová, známá módní návrhářka a profesorka na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze. Zajímala se o barvy na textil, které distribuujeme. Domluvili jsme se na společné schůzce v našich firemních prostorách, kde jsme jí představili sortiment a klábosili o našich začátcích.

Liběna Rochová podporuje organizace pomáhající lidem v nouzi – například Debru (pomoc dětem s nemocí motýlích křídel) či UNICEF. Ve spolupráci s UNICEF pořádá kreativní workshopy, na kterých úspěšné podnikatelky vyrábí různé výtvory. Následně se draží a jejich výtěžek jde na podporu této organizace.

Věděla jsem, že jsme na stejné vlně. Proto jsme se do těchto akcí zapojili, abychom podpořili dobrou věc.

Na workshopu pro podporu UNICEF jsme s úspěšnými ženami vyráběly šaty panenkám

Na jaře 2021 jsem se zúčastnila workshopu na podporu UNICEF. Na vysoké škole UMPRUM se sešly zajímavé ženy, velmi úspěšné podnikatelky, které se pravidelně objevují v časopise Forbes. Paní Liběna poskytla zbytky látek, ze kterých jsme vytvářely šaty pro hadrové panenky. Zdobily jsme je barvami z Kreativního světa a kamínky z Preciosy.

Bavilo mě sledovat, jak tyto „velké“ ženy promýšlí každý detail a stávají se na okamžik opět holkami. Už se těším na listopad, kdy se budou panenky dražit a výtěžek půjde na podporu UNICEF.

unicef workshop forbes

Foto: Zbyněk Riedl/forbes.cz

Debra workshop pro pomoc dětem s nemocí motýlích křídel

V létě 2021 jsem přijala pozvání na další workshop s organizací Debra a paní Rochovou, tentokrát pro děti s nemocí motýlích křídel. Bylo inspirující vidět všechny ty šikovné a veselé děti, kteří si užívají život i přesto, že se s nimi osud nemazlil. Vytvářely obrázky, malovaly na hrnečky, textil a zkoušely akvarelové barvy.

Z původně plánovaných 2 hodin se workshop protáhl až do odpoledne a já jsem ještě teď plná dojmů a už přemýšlím nad programem pro další společný workshop.

Za sebe (a Kreativní svět) děkuji paní Liběně Rochové za možnost být součástí těchto krásných počinů.

Vaše Hanka

Probuďte svou kreativitu!

Čtyřikrát do měsíce vám pošleme e-mail plný slev, novinek, tipů a rad pro vlastní tvoření.

Nemusíte mít strach, z odběru se odhlásíte jedním kliknutím. :)

Copyright 2021 Kreativní svět s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Facebook Instagram Twitter YouTube
Čekejte prosím...