722 900 209 po-pá 8:00 - 17:0 hod.
Můj účet Nákupní košík 0 Kč
/ EUR

Malování podle čísel – staňte se malířem za pár sekund

malování podle čísel levSedáte na gauč unavení z práce nebo po celodenním běhání kolem dětí? Uvařte si oblíbený čaj, oblečte huňaté ponožky a na chvilku vypněte u malování podle čísel. Nejspíš se vám vybaví omalovánky z dětství, při tomhle malování ale tvoříte obrazy, které se nebudete stydět pověsit na zeď.

Co dostanete společně s očíslovaným plátnem na malování?

K očíslovanému 100% lněnému plátnu dostanete sadu akrylových barev, 3 nylonové štětce a vymalovaný vzor. Akrylové barvy v balení dobře kryjí, jsou syté a ředitelné vodou. Ale pozor, ať je nenecháte zaschnout na štětci – nedostali byste je pryč.

malování podle čísel obsah

Malování podle čísel – motivy zvířat, přírody, filmových postav, květin i díla slavných malířů

Nabízíme různé motivy k pomalování, od zvířat, květin až po díla slavných malířů. Sledujte vždy rozdíly v náročnosti jednotlivých obrazů – obtížnost najdete napsanou u konkrétního produktu. Aktuálně nabízíme plátna o rozměrech 40×50.

malování podle čísel vzory

  • Velmi snadné – pro úplné začátečníky (nebojte se ale ani „snadné“ úrovně), hodí se také pro malé děti k rozvíjení jemné motoriky a seniory, kteří už nemají tak pevnou ruku. Plochy jsou větší a zpravidla zaoblené.
  • Snadné – pro začátečníky a větší děti, které už chodí do školy. Plochy jsou o něco menší než u předchozí úrovně, ale stále velmi pravidelné.
  • Střední – stále pro začátečníky, kterým nejsou cizí ruční práce, jde už ale o náročnější obrázky. Plochy mají zákruty a prolínají se, takže je důležitá přesnost.
  • Složité – pro ty, kteří už absolvovali obrázky nižších obtížností. Čeká vás výzva, soustředěná práce a odměna v podobě obrazu jako od profesionála.
  • Velmi složité – pro všechny mistry v malování podle čísel, některé plochy mají jen pár milimetrů, časté střídání velikosti štětců.

Jak malovat podle čísel – návod

1. Objednejte oblíbený motiv – v sadě dostanete plátno, barvy, štětce i předlohu.

2. Přečtěte si krátký instruktážní návod – v úvodu to vážně pomůže! :)

malování podle čísel – lněné plátno

3. Oblečte huňaté ponožky a měkký svetr. Také si uvařte oblíbený čaj nebo nalijte víno (tento bod speciálně doporučujeme).

4. Připravte si misku s vodou na vymývání štětců.

5. Akrylové barvy obdržíte v očíslovaných kelímcích. Odpovídají označeným plochám a není třeba je míchat – odstíny jsou předpřipravené. Vymalujte vždy všechny plochy jednou barvou, vyhnete se častému umývání štětce.

malování podle čísel akrylové barvy6. Větší plochy vymalujte širším štětcem, na malých ploškách vám udělá službu ten menší. Po každém použití štětce umyjte.

7. Neexistuje návod na to, jakou barvou začít – vyberte si třeba vaši oblíbenou. Malujte s ní do chvíle, než zaplníte všechny plochy s totožným číslem.

8. Než přejdete na další odstín, nechte ten předchozí pořádně zaschnout. Vyhnete se nežádoucímu smíchání barev.

9. Tento postup opakujte s dalšími barvami, než… máte hotovo. Teď už jen stačí popřemýšlet, kam výsledné dílo vystavíte.

TIP: Trénink dělá mistry, ale i ten sebevětší někdy udělá chybu. Pokud vymalujete číslo špatnou barvou, nezoufejte. Počkejte, až zaschne a plochu přemalujte správným odstínem.

Propadněte malování podle čísel společně s námi! :)

Materiál pro výrobu

Probuďte svou kreativitu!

Čtyřikrát do měsíce vám pošleme e-mail plný slev, novinek, tipů a rad pro vlastní tvoření.

Nemusíte mít strach, z odběru se odhlásíte jedním kliknutím. :)

Copyright 2021 Kreativní svět s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Facebook Instagram Twitter YouTube
Čekejte prosím...